Over ons

Sinds de start in 1988 is onze passie voor vloer-, tegel- en maatwerken omgezet in een familiaire erfenis, waar elk project een nieuw hoofdstuk toevoegt aan een decennialang familieverhaal.

Familie mesens-diels

In 1988 opende Marc Mesens en Conny Diels de deuren van Mesens-Diels. Toen specialiseerde Mesens-Diels zich voornamelijk in de verkoop en levering van vloer- en wandtegels. Later werd er ook rechtstreeks geïmporteerd vanuit Spanje. Om in te spelen op de wensen van hun klanten, besloten Marc en Conny ook plaatsing van hun producten en maatwerk in natuursteen aan te bieden.

 

Na het overlijden van Conny in 2019, besloot Marc de zaak over te geven aan Conny’s broer en schoonzus, Jef en Christel.

 

De dag van vandaag kan je bij Mesens-Diels terecht voor vloer- en wandtegels, zowel kleine als grote formaten. Daarbovenop bieden wij ook maatwerk aan in materialen zoals graniet, marmer, arduin, composiet, keramiek… Kortom, je kan bij ons terecht voor verkoop, levering, productie én plaatsing. Wij focussen op advies én kwaliteit.

Contacteer ons

Heb je een vraag voor ons? Twijfel niet om ons te contacteren!